Om oss

Bauerfeind er en tradisjonsbevisst familiebedrift. Bauerfeind kjennetegnes av moderne løsninger innenfor medisinske hjelpemidler som muliggjør et aktivt og smertefritt liv – enten det handler om bandasjer eller ortoser, medisinske kompresjonsstrømper eller ortopediske innlegg.

Kvalitet «Made in Germany»

Den mellomstore bedriften, som ble grunnlagt i 1929 i Zeulenroda (Tyskland, Thüringen), hører til en av markedsførerne i bransjen: Bauerfeind sysselsetter ca. 2000 ansatte over hele verden, og opererer gjennom datterselskaper i mer enn 20 land. Produktene er utelukkende «Made in Germany», og lages delvis for hånd, og sendes deretter ut til resten av verden. Den oppfyller de strengeste krav til kvalitet, effektivitet og brukskomfort. Dette bekreftes av regelmessige tester – produktene er merket med et segl og merking etter en vellykket test.

«Produktene er i verdensklasse.»

Dirk Nowitzki, NBA All-Star

Merkeambassadør Dirk Nowitzki

Samarbeidet med Dirk Nowitzki startet i januar 2016. Han er den første globale merkeambassadøren for Bauerfeind AG. Basketballstjernen og bedriften Bauerfeind knytter sammen det familiære, jordnære og begeistringen for idrett. Allerede før det offisielle samarbeidet var Dirk Nowitzki begeistret for Bauerfeinds produkter, og sier selv: «Ja må kunne stole på kroppen min. Bauerfeind hjelper meg med dette. Produktene er i verdensklasse.»

Global partner innen idrett

Kompetanse, engasjement og lagånd er verdier som Bauerfeind fremmer. Toppidrettsutøvere over hele verden setter sin lit i kvaliteten til våre utmerkede produkter. Bauerfeind er også blitt en helt uunnværlig del av OL. Siden 2002 er selskapet en viktig del av den medisinske behandlingen: Først tilbød Bauerfeind sine ortopeditekniske tjenester kun for de tyske idrettsutøverne. Men siden 2010 er bedriften partner av organisasjonskomiteen, og alltid ansvarlig for behandling av alle deltakende nasjoner. Nylig behandlet Bauerfeind idrettsutøverne under OL i 2016 i Rio de Janeiro.

Bauerfeind Norge

Med produkter som er blant verdens mest anerkjente, arbeider vi stadig med å gjøre merkevaren vår bedre kjent også i Norge. Stadig flere fysioterapeuter, kiropraktorer, manuellterapeuter, helsebutikker og ortopediske verksteder tar inn våre produkter for å kunne tilby sine pasienter og kunder best mulig hjelp. Også toppidretten i Norge omfavner våre produkter og den gode medisinske effekten de gir.

Bauerfeind har knyttet til seg en erfaren fysioterapeut i Norge, som har spesialkompetanse på produktene, og som er den faglige kontakt- og salgspersonen utad. Vår distributør i Norge heter Ortopro, og de sørger for logistikk, vareflyt, faktureringer og for å håndtere et stort lager som gir korte leveringstider. Ortopro holder til i Bergen og har agenturet på Bauerfeind i Norge.

Vårt tette samarbeid skal gi deg optimal service, slik at vi kan leve opp til vårt motto som er å alltid levere produkter og service på høyeste nivå!