Apr 28, 2016

Nye Spinova- nå videreutviklet til det bedre!

Bauerfeind har videreutviklet ryggkorsettet Spinova, og her kan du se produktet i nyeste utgave. Endringene som er gjort er basert på tilbakemeldinger fra ortopediske verksteder og brukere over hele verden, og resultatet er mer brukervennlighet, bedre komfort, og lettere å tilpasse for terapeuter og ortopediske teknikkere og ingeniører.

Les mer

Nov 10, 2015

GenuPoint®

GenuPoint er en nyhet som støtter og avlaster patellasenen direkte under belastning. Den smale og anatomisk formede støttebandasjen skal sitte rett under kneskålen, og avlaster gjennom sine anatomiske trykkpunkter. Støtten er kun elastisk i en retning, og garanterer på den måten bedre støtte og likevel maksimal bevegelsesfrihet. Støtten kan stilles inn individuelt.

Les mer

Oct 03, 2014

Ny sportsstrømpe fra Bauerfeind

Den nye sportsstrømpen Compression sock performance representerer den nye generasjonen sportsstrømper fra Bauerfeind. Den nye modellen vil gradvis erstatte den gamle VenoTrain Sport. Strømpen har medisinsk gradert kompresjon som forbedrer sirkulasjonen i beina under trening, den demper muskelvibrasjoner, og beskytter helsenen. Den er laget av pustende mikrofiber, og har derfor høy grad av bærekomfort.

Les mer

Oct 02, 2014

Ny og kortere versjon av Spinova® Support Plus

Vi i Bauerfeind ønsker at våre produkter skal passe perfekt og gi optimal effekt, derfor kommer vi nå med en ny og kortere versjon av Spinova support plus. Denne passer til personer som er under 170 cm, eller de som har en kortere overkropp.

Les mer

Feb 24, 2014

Vinternyheter

Ergopad Ski & Skate, et innlegg som er spesielt utviklet til bruk ved ski- og skøytegang. Avlaster foten ved statisk belastning og holder den varm. Bauerfeind Training Sock, er en kombinasjon av kompresjonsstrømpe og ankelstøtte. Motvirker muskeltretthet ved å gi kompresjon over leggmuskulaturen, samtidig som en X over ankelen motvirker uheldige sidebevegelser i ankelleddet. Forsterkninger er lagt inn for å forhindre gnagsår og blemmer.

Les mer

< Forrige 1/3 Neste >