About Us

Velkommen til Bauerfeind Norge!

Som en av de verdensledende produsentene av medisintekniske produkter bidrar Bauerfeind til å opprettholde og gjenopprette helse, bevegelighet og velvære for mennesker over hele verden. Vår ambisjon er å hjelpe mennesker til å leve et så aktivt og smertefritt liv som mulig – med mottoet "Motion is Life".

Vi kombinerer velprøvd produksjonsteknikk med styrken i innovasjon for å levere de fremste produktene i bransjen. Alle våre produkter er lagd i Tyskland med en rekke gjennomtenkte kontroller for å sikre den velkjente høye tyske kvaliteten!

Våre forretningsområder omfatter medisinske kompresjonsstrømper, ortoser (støtte for kroppens ledd), innlegg til sko, terapeutiske sko og måleteknikk. Mer informasjon er å finne under "Produkter".

Vår mangeårige erfaring med å arbeide med eliteidrettsutøvere og idrettsskader, ikke minst under De olympiske leker, er et solid bevis på vårt høye kvalitetsnivå. Våre produkter henvender seg også til "hverdagsmosjonister" eller ganske enkelt til personer som trenger ekstra støtte for å kunne øke sin bevegelighet.

Vår tradisjon for kompetanse og engasjement i kvalitet er drivkreftene bak alt vi gjør. Vårt sikte er alltid innstilt på å gjøre vårt beste for at våre kunder skal få profesjonell og rask service fra oss!

Velkommen til Bauerfeind Norge!