Kvalitetssystemer

Bauerfeind-produkter oppfyller ikke bare kravene – de tilfredsstiller de høyeste standarder for kvalitet, effektivitet og komfort. Dette bekreftes av inspeksjonsprosedyren. Forseglinger og merker påføres produktene etter vellykkede tester.

DIN EN ISO Certifikat

Den internasjonale standardiseringsorganisasjonen behandler retningslinjer for utforming av kvalitetsstyringssystemer, i den hensikt å optimalisere produkter og prosesser og gjøre dem kontrollerbare. Standarder som DIN EN ISO 9001 stiller krav til slike systemer. Tilsvarende sertifikat er et bevis på at Bauerfeind oppfyller disse standardene, for eksempel innen utvikling, produksjon, markedsføring og salg.

Cerifikat DIN EN ISO 9001: 2008 (PDF, 320 KB)

Certifikat DIN EN ISO 13485: 2010 (PDF, 313 KB)


Öko-Tex

"Öko-Tex Standard 100"-forseglingen viser at kun materialer og produksjonsmetoder som er økologisk ufarlige, brukes i framstillingen av produktet.

Certifikat för Støtter og Ortoser (PDF, 276 KB)

Certifikat för Kompressjonsbehandling (PDF, 246 KB)


FSC Certifikat

FSC-merket på brosjyrene og emballasjen vår er en tydelig indikasjon på at materialet kommer fra ansvarlig skogbruk. Det garanterer at materialet ikke har blitt blandet med ikke-sertifisert (og dermed ikke-kontrollert) tre eller papir på noe punkt i forsyningskjeden mellom skogen og deg. Produkter med FSC-merket kommer med en forsikring om at skogen drives i tråd med de sosiale, økonomiske og økologiske behovene til både nåværende og fremtidige generasjoner.

FSC Certifikat (PDF, 196 KB)